Maksimalni MOVE.

Najbolja kvaliteta krme uslijed optimalnog prilagođenja tlu.

Zahvaljujući svojoj vertikalnoj slobodi kretanja od 1000 mm DISCO MOVE se čak i kod velikih traktorski podiznih uređaja i visokih brzina vožnje, može brzo i optimalno prilagoditi neravnom terenu i omogućuje tako što je moguće čistiju žetvenu masu – DISCO MOVE je vaš partner za maksimalnu fleksibilnost.

Maksimalni MOVE.

Najbolja kvaliteta krme uslijed optimalnog prilagođenja tlu.

Zahvaljujući svojoj vertikalnoj slobodi kretanja od 1000 mm DISCO MOVE se čak i kod velikih traktorski podiznih uređaja i visokih brzina vožnje, može brzo i optimalno prilagoditi neravnom terenu i omogućuje tako što je moguće čistiju žetvenu masu – DISCO MOVE je vaš partner za maksimalnu fleksibilnost.

Prednje kosilice DISCO MOVE.

Multifunkcijsko priključno postolje.

Jedinstveno priključno postolje jamči brzo i jednostavno priključivanje kosilice. Montaža je moguća ili preko traktorskog podiznog uređaja ili preko trokuta za brzo spajanje.

Za priključivanje i skidanje nisu potrebne dodatni parkirni potpornji. Kompaktna konstrukcija priključnog postolja nudi Vam neometan pogled prema sprijeda.

Najbolje prilagođavanje tlu zahvaljujući promišljenoj kinematici.

DISCO MOVE se kako horizontalno, tako i vertikalno kreće neovisno o traktorskom podiznom uređaju i samostalno preuzima podizanje kosilice. Niska okretna točka grede za male i kinematika MOVE za velike valove na tlu osiguravaju idealno prilagođavanje terenu – uz jedinstvenu vertikalnu slobodu kretanja od 1000 mm. Hidropneumatsko rasterećenje namjestivo tijekom vožnje ACTIVE FLOAT serijski je integrirano u priključno postolje.

Aktivirati prednju i stražnju kosilicu istodobno.

DISCO MOVE je izuzetan partner za DISCO kosilicu za velike površine. Ovisno o njezinoj opremi, prednja kosilica se može aktivirati direktno preko hidraulike kosilice za velike površine. Pored dodatnih funkcija za poboljšanje kvalitete rada se preko automatizovanih procesa rasterećuje i vozač.

Udobno za rukovanje.

Montirana pomoć za namještanje na kosilici pregledno prikazuje ispravnu visinu donjih poluga. Utikači KENNFIXX® olakšavaju priključivanje i otkvačivanje hidrauličnih crijeva zahvaljujući jasnom označavanju bojom i simbolima. Kupac ovisno o opremi traktora može sam odabrati stranu za montažu hidrauličnih crijeva i manometra.

Sve na vidiku.

Opcionalne dvostruke oznake na postolju kosilice povećavaju sigurnost na nepreglednim raskrsnicama.

Prednje kosiliceRadna širina (m)Otkosna gredaTanjuriBrza izmjena noževa
DISCO 3600 FRC/FC/F PROFIL/MOVE3,40MAX CUT8
DISCO 3200 FRC/FC/F PROFIL/MOVE3,00MAX CUT7
DISCO 3150 F3,00MAX CUT7

●  Serija      ○  Opcija      –  Nije dostupno

C = mlatilica      RC = uređaj za pripremu s rolama      Bez dodatka = bez uređaja za pripremu      AUTOSWATHER = traka za skupljanje otkosa u zboj

Oprema se može razlikovati ovisno o zemlji.

Prednje kosilice DISCO. Sasvim naprijed.

PROFIL - prilagođavanje tlu.

Kinematikom PROFIL otkosnu gredu vodi tlo. Na taj način se kosilica neovisno o položaju traktora može trodimenzionalno prilagoditi konturama tla.

ACTIVE FLOAT – rasterećenje za profesionalce.

S opcijom ACTIVE FLOAT možete s vozačkog sjedala rasterećenje kosilice prilagoditi aktualnim uvjetima u svako vrijeme.

Rezultati:

čista krma i pošteda travnjaka, smanjena potreba goriva i minimalno habanje otkosne grede govore sami za sebe.

Maksimalno široke.

DISCO 3600 F / FC / FRC PROFIL su osobito prikladne za traktore sa širokim gumama na prednjoj osovini. A s radnom širinom od 3,40 m omogućuju maksimalno preklapanje.

DISCO 3200 F / FC / FRC PROFIL.

DISCO 3200 PROFIL su s radnom širinom 3,00 m odgovarajuća dopuna kombinaciji za kosidbu, stražnjoj ili vučenoj kosilici.

DISCO 3150 F.

Nepobjediva u odnosu cijena-učinak: DISCO 3150 F je učinkovita i snažna. Kompaktna i kopčana blizu traktoru savršeno se prilagođava konturama tla. Po izboru se i tu može dobiti sustav za rasterećenje ACTIVE FLOAT.