Bubnjaste kosilice CORTO

Dobre ideje skupljene sa svih strana.

Svejedno je odlučite li se za stroj za kopčanje sprijeda ili straga, ili za vučeni stroj - kosilice CORTO su pouzdane u svako vrijeme.

Bubnjaste kosilice CORTO

Dobre ideje skupljene sa svih strana.

Svejedno je odlučite li se za stroj za kopčanje sprijeda ili straga, ili za vučeni stroj - kosilice CORTO su pouzdane u svako vrijeme.

CORTO. Bubnjaste kosilice s najvećom pouzdanošću.

Kosilice CORTO su jamci za brzu, pouzdanu i sigurnu košnju s velikom udarnom snagom. Svejedno je odlučite li se za stroj za kopčanje sprijeda ili straga, ili za vučeni stroj - kosilice CORTO su pouzdane u svako vrijeme.

Pouzdani pogon.

Preko robusne konstrukcije klinastog remena se snaga prenosi sigurno i direktno. Vrhovi opterećenja se elastično amortiziraju i tako se sprječavaju nagla visoka opterećenja.

Rasterećenje ACTIVE FLOAT.

Skoro nijedna količina nije homogena. Razni uvjeti poput mokrih mjesta ili suhih kupa zahtijevaju fleksibilnu reakciju. ACTIVE FLOAT to čini mogućim. Preko upravljačkog uređaja jednostrukog djelovanja regulirate pritisak na dno kosilice i tijekom vožnje.

Homogeni protok krme.

Rezni bubnjevi sa svojim velikim prolazima osiguravaju veliki transportni učinak i ravnomjerni protok mase. Raznim opcionalnim pomoćnim sredstvima za transport protok mase se može dalje optimirati i prilagoditi ovisno o količini.

Stabilan okvir mjenjača.

Okvir mjenjača otporan na uvijanje preko posebno jake prirubnice vijčano je spojena s bubnjevima i lako dostupan. Pravolinijski prigon omogućuje prijenos snage na klinasto remenje bez gubitka.

Bilo kao pojedinačni stroj, bilo u kombinaciji s teretnom prikolicom ili u jakoj udarnoj prednje/stražnjoj kombinaciji s DISCO kosilicom za velike površine: CORTO prednje kosilice uvijek čine dobru sliku.

Stražnje kosilice.

Zakvačenje jedinice za košnju u težište kod CORTO 3200 CONTOUR omogućuje optimalno prilagođavanje tlu kako na neravnom terenu tako i na padinama.

Kinematika PROFIL.

PROFIL prednje kosilice se preko jedinstvene kinematike i zahvaljujući duboko postavljenom okretištu vrlo dobro prilagođavaju konturama tla. U kombinaciji s ACTIVE FLOAT sustavom rasterećenja postiže se maksimalna pošteda tla i minimalno onečišćenje krme.

Prilagodljive.

Oba modela CORTO 310 i 285 F se također trodimenzionalno prilagođavaju tlu i u svojem nagibnom položaju upravljaju preko zakretne poluge. U kombinaciji s kompaktnim načinom izvedbe serija F je optimalno prikladna i za brdske regije i za male traktore.

CORTO 220 / 190.

S CORTO 220 / 190 i njenim radnim širinama 2,10 m odnosno 1,85 m, CLAAS i za seoski segment nudi jake i robusne bubnjaste kosilice sofisticirane tehnologije.

Štite tlo i lako se održavaju.

Enormna dodirna površina velikih bubnjeva štiti tlo i smanjuje pritisak na tlo. Putem preklopivih zaštitnih platna zajamčeno je jednostavno održavanje.

Tehnički podaciRadna širina (m)Transportna širina (m)KopčanjeBroj okretaja kardanskog vratila (o/min)
Prednje kosilice
CORTO 3200 F PROFIL3,053,00Trokut1000
CORTO 310 F3,053,00Trokut540/1000
CORTO 285 F2,822,76Trokut540/1000
Stražnje kosilice
CORTO 3200 CONTOUR3,052,05Kategorija II1000
2202,101,95Kategorija II540
1901,851,80Kategorija II540

Oprema se može razlikovati specifično po zemljama. Mjerodavan je uvijek važeći Cjenik.

Više informacija možete dobiti kod ovlaštenog CLAAS distributera.