GPS PILOT CEMIS 1200.

Precision Farming, ali jednostavno.

GPS PILOT CEMIS 1200.

Precision Farming, ali jednostavno.

Upravljački sustavi GPS PILOT. Precizan, spreman za budućnost, jednostavan.

Poboljšanje rezultata poslovanja i olakšavanje svakodnevnog rada – korištenje CEMIS 1200 terminala je korak u Vašu budućnost. Uz automatsko navođenje po tragovima GPS PILOT vaš stroj radi kao da je na tračnicama: uvijek na pravoj stazi, bez preklapanja i s punom radnom širinom. Za to nije potrebna duga obuka. Intuitivno CLAAS korisničko sučelje iznenadit će vas koliko je jednostavno upravljati automatskim sustavom upravljanja. Zahvaljujući ISOBUS-u i standardnim formatima za razmjenu podataka, CEMIS 1200 je budućnost za veću preciznost u poljoprivredi.

Jednostavan.

CEMIS 1200 neprimjetno se uklapa u kabinu: uz istu strukturu terminala CEBIS, vozači se snalaze brzo i intuitivno. Sustav možete koristiti na svim CLAAS strojevima koji su prethodno opremljeni za GPS PILOT CEMIS 1200. Terminal i prijemnik možete u tren oka prenijeti sa stroja na stroj, što vam daje potpunu fleksibilnost i istodobno štedi novac.

Spreman za budućnost.

CEMIS 1200 vam omogućava da dovršite upravljanje narudžbama putem mobilne telefonske veze sa samo nekoliko klikova – standardizirano i praktično. Planirajte narudžbe u svom softveru za upravljanje farmom i prenesite ih na kombajn izravno iz 365FarmNeta ili drugih povezanih sustava koristeći TELEMATICS. Vozač ima pregled cjelokupnog posla i može ga brzo i jednostavno poslati natrag u ured nakon što ga dovrši. Naručite, napravite, dokumentirajte – besprijekorno i sigurno.

Uz GPS PILOT CEMIS 1200 dobivate terminal za budućnost. Izrađeno po mjeri za vašu tvrtku s punim nizom funkcija tvornički ili postupno raste s vašim zahtjevima. Niste još sigurni? Dodatne funkcije i signale korekcije možete testirati unaprijed besplatno. Vaši su se zahtjevi promijenili tijekom sezone? Nema problema – zahvaljujući digitalnoj vezi, možete brzo i fleksibilno prilagoditi funkcije sustava svojim potrebama. Odgovarajuća licenca ili aktivacija mogu se prenijeti izravno online na vaš terminal.

Precizan.

Za precizan rad potreban je dobar signal korekcije. Uz SATCOR 15*), preciznost je također uključena, čak i u standardnoj verziji već 5 godina. Treba još bolju preciznost? Opcionalno možete birati između signala korekcije: SATCOR 3*) i SATCOR 3 FAST*).

Je li apsolutna preciznost vaš glavni prioritet? U tom slučaju koristite GPS PILOT CEMIS 1200 s RTK korekturnim signalom za maksimalnu točnost. Svi signali RTK korekcije standardno su nadograđeni značajkom RTK Bridging, što znači da se u slučaju gubitka signala rad može nastaviti do 20 minuta uz neznatno smanjenu preciznost.

Teška topografija ili mrtve točke mobitela u vašem radnom području? Uz RTK Bridging Premium jednostavno nastavljate raditi – bez gubitka točnosti, bez vremenskog ograničenja.

*) SATCOR 15 / SATCOR 3 / SATCOR 3 FAST pokreće Trimble RTX.

Korekturni signali SATCOR, RTK Bridging i RTK Bridging Premium nisu dostupni u svim regijama. Zajedno s prodajnim partnerom CLAAS nadležnim za poslovni odnos s vama pronaći ćemo najbolje rješenje za vaše individualne zahtjeve.