CLAAS connect povezuje

Uz CLAAS connect možete pronaći sve informacije o svojim strojevima u jednoj aplikaciji.

CLAAS connect povezuje

Uz CLAAS connect možete pronaći sve informacije o svojim strojevima u jednoj aplikaciji.

CLAAS connect: sve povezano i pregledno

CLAAS connect značajke: s besplatnom aplikacijom CLAAS connect okupili ste sve svoje CLAAS strojeve u jednoj aplikaciji – sa svim osnovnim i aktivnim informacijama kao što su konfiguracija, potrošnja, lokacija i mogućnosti nadogradnje. Ovdje možete saznati dodatne mogućnosti aplikacije.

Upravljanje kompletnom poljoprivrednom flotom pravi je izazov. Mnogo je informacija potrebno za usklađivanje podataka o stanju i radu, potrebama održavanja i narudžbama rezervnih dijelova. Uz CLAAS connect ove zadatke možete svladati na lak i brz način.

Kompletan pregled poslovanja

Kao aplikacija za pametne telefone i web-aplikacija, CLAAS connect dostupan je u svim formatima koje želite. Želite li očitati trenutačne radne sate i znati gdje se nalazi vaš traktor, kombajn za žetvu ili kosilica? Nema problema – CLAAS connect pokazuje što god želite saznati o svojim strojevima u stvarnom vremenu samo jednim klikom ili dodirom. Status motora te razine dizela i sredstva AdBlue također su ovdje prikazane.

Pravi odgovor na sve

Čak i u najboljem radu dolazi do neočekivanih situacija. Kako bi se izbjegli dugi zastoji, ključno je brzo dijagnosticirati problem i pronaći rješenje. CLAAS connect savršen je pomoćnik. Sa spremljenim uputama za rad za svaki vaš stroj, rješenje se može pronaći brzo. A ako vam je potreban rezervni dio, možete ga naručiti izravno od svog pouzdanog trgovca putem trgovine Parts Shop integrirane u aplikaciju kako biste se mogli vratiti na posao što je prije moguće.

Spremni za opremanje

Čak i izvan sezone žetve, CLAAS connect je vjeran suputnik i pomaže vam da budete potpuno spremni za planirane radove u ranoj fazi. Kalkulator bala točno izračunava koliko će vam mreže, konca i folije biti potrebno ubuduće. Savjetnik za maziva predložit će vam odgovarajuće radne materijale. Sve ove proizvode uz velik izbor ostale poljoprivredne opreme i rezervnih dijelova, možete naručiti izravno na Parts Shop.

Ako razmišljate o novom stroju, također možete koristiti integrirani konfigurator kako biste bez obveze sastavili nove strojeve i spremili ih za moguću kupnju. Nakon što se odlučite, možete dogovoriti prezentaciju stroja sa svojim trgovcem ili zatražiti ponudu izravno u aplikaciji CLAAS connect. Nakon kupnje možete lako integrirati nove strojeve u aplikaciji CLAAS connect s pomoću serijskog broja.

Sveobuhvatna besplatna usluga

CLAAS connect vas je uvjerio? Još ima jako dobrih vijesti: aplikaciju CLAAS connect i web-aplikaciju možete koristiti besplatno; registracija je jednostavna i traje samo nekoliko koraka

Otkrijte CLAAS connect